El centre tecnològic Eurecat i l’empresa Kenshô han dut a terme un projecte de recerca centrat en la recuperació i valorització de potencials microorganismes per a la producció de nous productes fermentats de proximitat
08/04/2022
Els productors locals de l'Ampolla a la Fira Alimentaria, a Barcelona | Ajuntament de L'Ampolla
Els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.
Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia són els productes locals que donen a conèixer l'oferta gastronòmica que es pot trobar al municipi
05/02/2019
Meritxell Jardí, una de les creadores de Kensho Sake. | Cedida
Els enginyers Humbert Conti i Meritxell Jardí treuen la primera producció al mercat, feta a l'Ampolla | Reivindiquen el Kensho Mediterranean Sake com una beguda de taula, com el vi o la cervesa