El programa de Festes de la Cinta 2017 es repartirà a partir d’este divendres

L'exemplar serà lliurat als portadors del targetó de recollida els dies 25, 28, 29 i 30 d'agost en diferents punts de la ciutat

L'alcalde i el regidor de Festes han explicat la distribució del programa en una roda de premsa.
L'alcalde i el regidor de Festes han explicat la distribució del programa en una roda de premsa. | Cedida
Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:04h
L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha presentat este matí, acompanyat pel regidor de Festes, Domingo Tomàs, l'edició impresa del programa de Festes de la Cinta 2017, enllestit per a ser distribuit a la ciutadania dies abans del tret de sortida de la Festa Major tortosina.

Les bústies de les llars de la ciutat rebran el targetó de recollida a partir de demà, i podran recollir el seu exemplar del programa els dies 25, 28, 29 i 30 d'agost en diferents punts, especificats al dors del targetó. Així mateix, s'ha anunciat en la presentació que, a partir de dissabte, coincidint amb el pregó de Festes que es farà al Parc Municipal, es podrà ja disposar de l'APP del programa festiu, que enguany incorpora com a novetat les fotografies de les pubilles i pubilletes de les Festes 2017.

L'alcalde de Tortosa ha aprofitat per anunciar que el proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la tradicional conferència institucional que es fa al Saló de Sessions de l'Ajuntament anirà a càrrec de Reis Fornós i Vives, presidenta dels Castellers de Tortosa. La conferència es pronunciarà a les 11.00 hores del matí.