L'incendi declarat al Port ha cremat 1400 m² de sotabosc

Quatre dotacions terrestres i una d'aèria dels Bombers seguixen remullant la zona per assegurar el perímetre de l'incendi

Quinze bombers van ser helitransportats a la zona de l'incendi, de molt difícil accés, i van treballar sobretot amb eines manuals
Quinze bombers van ser helitransportats a la zona de l'incendi, de molt difícil accés, i van treballar sobretot amb eines manuals | Bombers
Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat el 25 d'agost a les 17:16h
ACTUALITZACIÓ 17:00 | L'incendi ha cremat 1400 m² de sotabosc

Quatre dotacions terrestres i una d'aèria dels Bombers seguixen remullant la zona afectada per l'incendi declarat la zona dels Teixos de Marturi del Port ahir dijous al matí. Finalment el foc ha cremat 1400 m² de sotabosc. 

Durant les tasques d'extinció, els Bombers van trobar-se amb un grup de persones caminant dins del perímetre en què estaven treballant el cos. Arran d'este fet, han llençat una piulada al seu compte de twitter amb la imatge dels "curiosos" a la zona afectada per l'incendi, i recordant que "ningú pot accedir a l'interior de l'incendi on estem treballant". 

El foc es va declarar ahir dijous a les 11.34 del matí, es va donar per estabilitzat a les 13.00h, i per controlat a les 14.34h.
 
INFORMACIÓ | Declarat un foc que crema al Port, al terme de Roquetes 

Els Bombers han donat per controlat este dijous, a les 14.34 h, un incendi que cremava a la zona dels teixos de Marturi del Port, al terme de Roquetes. Quinze bombers han estat transportats en helicòpter a la zona afectada, de molt difícil accés, i han estat treballant, sobretot, amb eines manuals. També s'hi han desplaçat 6 mitjans aeris.

Els Bombers han rebut l’avís a les 11.28 h del matí i han aconseguit estabilitzar el foc a les 13.00 h. Tot i que ja no hi ha flames, al llarg del migdia els bombers encara remullen el perímetre.

 

Imatge de l'incendi Foto: Bombers