Guanya una càmera instantània o un sopar penjant a Instagram fotografies i vídeos 'boomerang' de l’Ebre, Terra de Vent

El festival arriba este dissabte 9 de setembre a Benifallet i a Deltebre, del 14 al 16 de setembre

Cartell del festival Ebre, Terra de Vent 2017.
Cartell del festival Ebre, Terra de Vent 2017.
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat el 09 de setembre a les 9:57h
Voleu guanyar una càmera Polaroid instantània o un sopar per a dos persones al restaurant Lo Safareig de Tortosa? Podeu pujar imatges a Intagram relacionades amb el programa d’actes del festival Ebre, Terra de Vent i participareu en el Concurs de Fotografia Instagram 2017, convocat per l’organització del certamen amb la col·laboració d’aguaita.cat. Cal que sigueu seguidors del perfil d’Instagram @ebreterradevent i que pugeu les imatges i/o vídeos boomerang, a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 i etiquetant també al perfil @ebreterradevent. El festival s'ha desenvolupat a Tortosa els dies 31 d’agost, 1, 2 i 8 de setembre; i ara arriba a Benifallet, el 9 de setembre, i a Deltebre, del 14 al 16 de setembre.

El concurs va començar l’1 de setembre a les 00.00 hores i acaba el 10 d’octubre del 2017 a les 23.59 hores. El jurat emetrà públicament el veredicte el dissabte 21 d’octubre de 2017, tenint en compte les imatges i vídeos boomerang que hagen rebut més m'agrada a Instagram fins al dia 19 d’octubre de 2017 a les 00.00 hores per fer una primera selecció. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer a www.aguaita.cat i a la web www.ebreterradevent.com

En esta nova edició, s’escollirà una fotografia guanyadora i també un vídeo boomerang, que en els dos casos  hauran d’estar relacionats amb el programa d’actes que presentarà l’organització del festival Ebre, Terra de Vent 2017 a Tortosa, Benifallet i Deltebre, valorant-se en cada cas l’aspecte artístic i representatiu.

El premi a la imatge guanyadora serà una càmera Polaroid instantània de Lomography Mod. Sanremo + 3 lents. El premi al boomerang guanyador, patrocinat pel restaurant Lo Safareig de Tortosa, prèvia reserva, consistirà en un sopar per a dos persones.

A més, la imatge guanyadora serà la base del cartell i imatge del festival Ebre, Terra de Vent en l'edició 2018, i les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 podran formar part d’una exposició pública durant els dies de celebració de l'Ebre, Terra de Vent de l’any vinent.

Podeu trobar més informació i les bases del concurs si cliqueu aquí.

Per conèixer el programa d’actes del festival, cliqueu aquí.