VÍDEO | Traslladen a Barcelona el presumpte terrorista que va sobreviure en l'explosió d'Alcanar

Mohamed Houli Chemlal ha hagut de ser atès a urgències de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa abans d'iniciar el trasllat

Pla general de l'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa en direcció a Barcelona.
Pla general de l'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa en direcció a Barcelona. | Roger Segura / ACN
Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat el 22 d'agost a les 0:38h
El Mossos d’Esquadra traslladen este diluns al matí des de Tortosa i fins a Barcelona el presumpte terrorista que va sobreviure en l’explosió d’un xalet a Alcanar dimecres passat.

Mohamed Houli Chemlal va ser detingut dijous per la seua presumpta relació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils i des de divendres es trobava detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa.

El jove, de 20 anys, ha estat traslladat este matí al voltant de les 10.30 h amb ambulància a urgències de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i, des d’allà, ha emprès el trajecte a Barcelona. Fonts policials han confirmat que durant la nit s’hauria trobat malament, per això ha hagut de ser atès a l’hospital.

Des de l’hospital Verge de la Cinta i enmig d’un fort desplegament policial, Mohamed Houli Chemlal ha estat traslladat en una ambulància escortada cap a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu, a Barcelona. Des d’allà, es preveu que siga traslladat a l’Audiència Nacional.

Houli Chemlal va sobreviure en l’explosió que va ensorrar dimecres passat el xalet d’Alcanar, on la cèl·lula gihadista preparava els atemptats a Barcelona i Cambrils.
 

Pla general de l'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa en direcció a Barcelona. Foto: Roger Segura / ACN