Més de 100 alumnes s'han format este estiu a través de la Xarxa Montsià Jove

L’oferta ha estat molt variada, des de cursos d’educació en el lleure, graffitis i pilotatge de drones

Alumnes del curs de graffitis impartit per Lily Brik.
Alumnes del curs de graffitis impartit per Lily Brik. | Cedida
Redacció
04 d'agost del 2017
Actualitzat el 13 de març del 2024 a la 13:30h

Un total de 121 jóvens han participat este estiu en els cursos de formació impartits per  la Xarxa Montsià Jove, que integra tots els Punts d’Informació Juvenil i l’Oficina Jove del Montsià.

L’oferta ha estat molt variada, des de cursos d’educació en el lleure, en concret un de premonitoratge i dos de monitors, a un curs d’iniciació als drons i un altre sobre l’art urbà dels grafits. Estos dos últims ha estat el primer any que s’han programat.
 
El curs de grafits va ser impartit per Lily Brik, artista grafitera coneguda arreu del país i d’Europa. Durant una setmana els joves no tan sols van conèixer a l’artista sinó a la persona que hi ha al darrera. El talent d’esta jove com de la resta dels participants al curs es pot visualitzar ja al Montsià, concretament a Amposta al davant del centre educatiu de Tecnificació Esportiva.
 
D’altra banda, el curs de drons ha estat una altra novetat, per donar resposta a la necessitat emergent de saber, conèixer i posar en pràctica el funcionament d'estos aparells.

Arxivat a