Consells per actuar davant les agressions sexistes en festes populars

El Consell Comarcal del Baix Ebre oferix conferències formatives als ajuntaments de la comarca

Una de les primeres conferències formatives previstes tindrà lloc a Deltebre
Una de les primeres conferències formatives previstes tindrà lloc a Deltebre | Cedida
Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:02h
El Consell Comarcal del Baix Ebre oferix als ajuntaments de la comarca unes conferències formatives sobre com actuar davant les agressions sexistes i discriminatòries en les festes populars. Esta formació, adreçada especialment a aquelles persones involucrades en l'organització de les festes populars, vol donar resposta a les actituds sexistes i discriminatòries que es puguen produir en el marc de la celebració dels actes festius. L'objectiu és aconseguir que els espais festius al Baix Ebre siguen igualitaris, inclusius, respectuosos i sense violència, amb la implicació de tota la ciutadania.

Una de les primeres conferències formatives previstes tindrà lloc a Deltebre, on l'Ajuntament, conjuntament amb representants d'associacions i col·lectius, està treballant en l'elaboració d'un protocol contra les agressions i actituds masclistes que vol aplicar durant les festes majors, que tindran lloc este mes d'agost.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Enric Roig, ha remarcat que  “és tant important conscienciar la ciutadania sobre la importància d'erradicar les agressions o discriminacions sexistes dels actes festius com saber actuar en cas que s'hi produïsquen, i en este aspecte la formació és clau".