​Fangoria demana degustar productes del ‘terreno’ quan acabe el concert de la Ràpita este dissabte

Les últimes entrades s'estan venent a un rítme frenètic

Alaska, durant el concert al Festival Jardins de Terramar
Alaska, durant el concert al Festival Jardins de Terramar | Genís Muntané
Redacció
02 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:06h
Queden només 3 dies per al gran concert de l’estiu a les Terres de l’Ebre. Com ja hem anat informant al llarg dels darrers mesos, Fangoria actuarà este dissabte 5 d’agost a l’Estadi Municipal de la Devesa, a la Ràpita, en el marc del 18è aniversari de la Partinando.

L’arribada del grup a la població marinera del Montsià ha aixecat molta expectativa.
L’escenari per a este gran esdeveniment ja s’ha començat a muntar a la Devesa, però no serà fins dissabte al matí que tot l’equip al complet de Fangoria i tot el seu desplegament tècnic arribaran a la Ràpita amb 3 tràilers.

Nacho Canut i Alaska tenen molt clar que venen a la Ràpita, referent turístic i gastronòmic del territori, i que un dels emblemes de la cuina del Delta és l’arròs, per això, segon ha pogut saber aguaita.cat el grup ha deixat estipulat per contracte poder degustar productes ebrencs quan acabe el concert. “A Fangoria li apassionen els productes típics de la terra, si és possible, estaran encantats de poder-los degustar”, ha demanat el mànager del grup. Per això, des de la organització del festival Partinando i el Restaurant Bon Marisc prepararan una paella del Delta per a tots els components de Fangoria, que menjaran un cop acabat el concert. També se’ls hi farà entrega de lots d’arròs Montsià, que ha col·laborat en l’organització i d’altres productes de la zona.

Entre d’altres curiositats, Fangoria també ha demanat per a una hora i mitja abans del concert un aprovisionament de fruita fresca, sandvitxos, i dues truites amb pataca casolanes “no s’acceptaran comprades envasades”, així com “dos taules generoses” de pernil ibèric i formatge.

Alaska també ha demanat que el terra del seu camerino estigue cobert amb estora o moqueta i un espill de cos sencer, així com tovalloles fosques “que no siguen noves”, però sí “rentades almenys un cop”.

En l’organització i aprovisionament de tot el que han damanat els artistes per a la seua actuació a la Ràpita també han participat l’empresa J.E Balada, Pepa Noll, Cortiart i Tradicionarius.

Últimes entrades
 

Fernando Garcia es va trobar el passat 30 de juny amb Fangoria per fer-los una entrevista. Foto: Cedida


Cal recordar que a les 23:30, amb puntualitat, es donarà el tret d’inici al concert. “Aquesta setmana s’estan venent les últimes entrades a un ritme frenètic”, constata l’organitzador de l’esdevenitment, Fernando Garcia. Fins divendres la tarde, en cas que en queden, els Tradicionarius de Amposta i Tortosa vendran entrades anticipades. Les últimes es podran trobar al Tradicionarius de la Ràpita fins al dissabte al migdia.

És molt probable que les entrades anticipades queden esgotades abans de dissabte per això l’organització ha previst reservar “un últim lot d’emergència” que serà venut a taquilla a partir de les 20:00 hores “per a totes aquelles persones que es decidixen a última hora o gent de pas per la Ràpita que vulga gaudir del concert”.

L’obertura de portes a l’Estadi municipal de la Devesa serà a les 22:00 hores i, per tots aquells que vulguen sopar mentre esperen que comence el concert, s’habilitarà un espai amb Food trucks amb menjar a preus econòmics (entrepà més beguda a 6 euros). 
A partir de la 1 de la matinada, hora prevista del final del concert de Fangoria, es donarà el tret de sortida a la festa dels 18 anys de la Partinando.