Anna Rehues serà la nova alcaldessa pedània dels Reguers a partir del 28 d'agost

L'actual batllessa Esther Vidal renuncia al càrrec per motius professionals

L'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'advocada Anna Rehues, que rellevarà Vidal
L'alcaldessa pedània dels Reguers, Esther Vidal, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'advocada Anna Rehues, que rellevarà Vidal | ACN / Anna Ferràs
ACN
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:23h
L'advocada Anna Rehues serà nomenada alcaldessa pedània dels Reguers, a Tortosa, el proper 28 d'agost. Rehues pren el relleu d'Esther Vidal, que ha ocupat el càrrec durant deu anys. Vidal, que també ha estat quatre anys regidora de l'ajuntament de Tortosa, renuncia al càrrec de batllessa de la pedania per poder dedicar-se plenament a la seua professió de docent. Satisfeta per la feina feta, Vidal ha destacat algunes de les actuacions dutes a terme als Reguers com les millores de la zona esportiva, el nou consultori mèdic, les reformes a l'escola o l'arranjament de carreters i camins.

Rehues entomarà un darrer projecte important per al municipi, la millora del clavegueram, que acaba ara la primera fase i engegarà la segona fase al mes de setembre. La nova alcaldessa pedània ha assegurat que bolcarà en el càrrec la seua preparació com a politòloga i advocada i s'ha mostrat il·lusionada en treballar per fer seguir "creixent i avançant" els Reguers i per mantenir tot allò fet fins ara, "que no és poc".

Esther Vidal ha explicat que no es podrà dedicar “com voldria al meu poble però tinc ganes d'ajudar i d'estar al costat d'Anna Rehues, si li servix la meua experiència. L'ajudaré en allò que calga perquè al principi no se li faça costa amunt". Agraïda a Rehues per haver acceptat el repte de rellevar-la, Vidal ha apuntat que "és un luxe poder marxar amb tanta tranquil·litat". 

Per la seua banda, la nova batllessa, ha assegurat que rep amb "satisfacció i responsabilitat" l'alcaldia dels Reguers. Rehues ha destacat que Vidal ha treballat perquè el poble cresca "en infraestructures, autonomia i cohesió social", i que el seu objectiu és "seguir els projectes engegats i prendre exemple d'allò que ha fet ella". L'advocada es marca també "noves fites perquè els Reguers seguisca creixent i puga respondre a les necessitats dels veïns". 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha recordat que Esther Vidal ha estat una les persones amb qui va iniciar el projecte de fer-se càrrec de la llavors CiU a Tortosa, fa 15 anys. "Vam començar junts esta aventura, una aventura d'èxit per a la ciutat i per als Reguers", ha subratllat. "Com alcalde estic evidentment trist perquè Esther cessa la seua activitat però content i feliç, i sentint-me afortunat, per la incorporació d'una persona com l'Anna, compromesa, que estima el seu poble i estima el país i que s'incorpora en vocació de continuïtat i renovació del projecte", ha remarcat Bel.