Cinc ferits, dos d'ells greus, en un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta a l'N-340, a Amposta

La col·lisió ha obligat a excarcerar els conductors dels dos vehicles, que havien quedat atrapats entre la ferralla.

Un dels dos vehicles que han xocat frontalment este diumenge a l'N-340 a Amposta.
Un dels dos vehicles que han xocat frontalment este diumenge a l'N-340 a Amposta. | Cedida
Redacció
30 de juliol del 2017
Actualitzat el 01 d'agost a les 8:45h
ACTUALITZACIÓ 18.30 hores: Dos greus, entre els 5 ferits en l'accident

Cinc persones ferides de diversa consideració és el balanç de víctimes del nou accident que s'ha produït este diumenge a primera hora de la tarda a la carretera N-340, a l'altura d'Amposta. En un dels vehicles ha resultat un ocupant ferit greu i dos lleus, tots tres traslladats a l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i en l'altre vehicle ha resultat una persona ferida greu i l'altra menys greu, i han estat traslladades a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, segons informa Trànsit. 

A dos quarts de quatre de la tarda s'ha donat l'avís que s'havia produït un xoc frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 1.077.

Cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat han hagut d'excarcerar els conductors dels dos vehicles, que havien quedat atrapats entre la ferralla. També han participat en les tasques de salvament cinc dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques, amb un helicòpter que ha traslladat un dels ferits, i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.

L'accident ha obligat a tallar el trànsit a l'N-40 entre els quilòmetres 1.076 i 1.078 en ambdós sentits de la marxa, fet que ha provocat retencions. La circulació de vehicles ha tornat a la normalitat dos hores després d'haver-se produït el sinistre.
 

La furgoneta implicada en l'accident Foto: Bombers de la Generalitat



INFORMACIÓ 17.30 hores: N-340 tallada per un accident a Amposta
Un xoc entre dos vehicles a l’N-340 al seu pas per Amposta ha obligat a tallar la carretera en tots dos sentits. Segons ha informat Trànsit, els serveis d'emergències han rebut un avís a les 15.29h i fins allà s'han desplaçat cinc ambulàncies del SEM, cinc dotacions de bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra.
  Es tracta d’una col·lisió frontal entre una furgoneta i turisme, que ha provocat que dues persones quedessin atrapades. De moment, es desconeix l’estat dels ferits, dos dels quals han hagut de ser excarcerats pels Bombers.