VIDEO Els Bombers donen per controlat l'incendi de Tivenys

El foc ha cremat un total de 109 hectàrees

Un avió atacant el front principal de l'incendi de Tivenys
Un avió atacant el front principal de l'incendi de Tivenys | ACN
Redacció
29 de juliol del 2017
Actualitzat el 31 de juliol a les 9:24h


Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat a les 17.30 hores d'este dissabte l'incendi que des de dijous crema en una zona forestal de Tivenys, a la Serra de Cardó, segons ha informat el cos en un comunicat.

D'acord amb els càlculs dels Agents Rurals, el foc ha afectat 109,32 hectàrees, de les quals 83,55 són matolls, 6 corresponen a zona arbrada, 4,81 són de pastures i 14,97 de terreny erm. Els Bombers seguiran treballant a la zona amb un helicòpter bombarder i 14 vehicles fins a última hora del dia per assegurar el perímetre de la zona cremada, i els bombers utilitzaran eines manuals.

Els equips d'extinció han estat treballant tot el matí per apagar el foc forestal a Tivenys des que divendres al migdia es va donar per estabilitzat. Des del matí, la circulació per la carretera TV-3021, de Rasquera fins al Balneari de Cardó, ha quedat normalitzada, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, després que es tallés per garantir la seguretat del pas dels vehicles que intervenen en les tasques d’extinció i coordinació de l’incendi.