SORTEIG | Ja tenim el guanyador d'una entrada doble a l'Aquopolis!

L'Estació Nàutica Costa Daurada et porta al parc d'atraccions aquàtic

Dins el parc hi ha atraccions de diferent intensitat per a totes les edats.
Dins el parc hi ha atraccions de diferent intensitat per a totes les edats. | Cedida
Redacció
25 de juliol del 2017
Actualitzat a les 9:41h
Gairebé 300 persones han participat en el sorteig d'una entrada per a dues persones per a l'Aquopolis Costa Daurada, a la Pineda. L'entrada, gentilesa de l'Estació Nàutica Costa Daurada, permet gaudir de totes les atraccions d'este parc aquàtic. 

Entre elles, la piscina d’ones, els ‘Ràpids’ o les atraccions “d’alta emoció”, per aquells que volen accelerar les pulsacions i estimular l’adrenalina, com el ‘Surf Waimea’ o el ja clàssic ‘balck hole’ que, com el seu nom indica, és un descens completament a cegues.

Entre les novetats d'enguany, però destaca la nova oferta del Delfinari de l’Aquopolis Costa Daurada. Gràcies a una nova plataforma que el parc ha habilitat per a accedir a la piscina dels dofins, qui ho vulga, pot gaudir d’una explicació detallada sobre este peculiar mamífer, mentre interactua amb ells, amb l’acompanyament d’un monitor i dins el mateix espai aquàtic.

Per conèixer tots els secrets d'este parc aquàtic, us convidem a llegir este reportatge.

Tot seguit us mostrem la persona guanyadora de l'entrada doble. Cal dir que en el sorteig hi han participat 269 persones i que el s'ha realitzat a través de la plataforma Random Picker.
 

Sorteig realitzat a través de la platadorma Random Picker.