Estabilitzat l'incendi forestal d'Arenys de Lledó, a tocar de la Terra Alta

Bombers catalans i aragonesos treballen en l'extinció d'un foc de "mitjana intensitat" que hauria cremat unes 8 ha

Vista aèria de l'incendi declarat al terme d'Arenys de Lledó.
Vista aèria de l'incendi declarat al terme d'Arenys de Lledó. | Bombers de la Generalitat
Redacció
20 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:05h
ACTUALITZACIÓ, Dijous 20 de juliol, 17:00| Estabilitzat 

L'incendi que crema des de primera hora de la tarda al terme municipal d'Arenys de Lledó es troba ja estabilitzat, segons informen els Bombers de la Generalitat. Les primeres estimacions apunten, a més, que s'hauria cremat una superfície d'unes 8 hectàrees.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els d’Aragó treballen coordinadament per fer front a les flames, que han arribat a presentar alçades de 30 metres.  Segons apunten fonts veïnals, el foc s'hauria iniciat a la zona del Mas de la Llum, a Arenys de Lledó. En les tasques d'extinció hi participen 24 dotacions terrestres i 8 mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat.

INFORMACIÓ | Crema un incendi a tocar de la Terra Alta

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els d’Aragó treballen des de primera hora de la tarda en l’extinció d’un incendi que s’ha declarat al terme d’Arenys de Lledó, a la comarca del Matarranya (Terol) i prop dels municipis d’Horta de Sant Joan, Arnes i Bot, a la Terra Alta.
 
Segons informen els Bombers de la Generalitat, l’avís de l’incendi s’ha donat a les 13:40 hores. Es tracta d’un foc que afecta massa forestal  “de mitjana intensitat”, que crema principalment les copes dels arbres i on s’estan registrant flames de fins a 30 metres.  En l’extinció de l’incendi hi participen 25 dotacions enviades des de Catalunya (8 mitjans aeris i 17 terrestres), mentre que no disposem, de moment, del nombre de mitjans enviats des de l’Aragó.

Segons els primers càlculs, s’haurien cremat al voltant d’unes 4 hectàrees.