Trobada amb els dofins, a l’Aquopolis de la Pineda

El parc d’atraccions aquàtiques oferix un espai on es pot interactuar amb els dofins dins la mateixa piscina

Mentre interactua amb els dofins, el públic podrà gaudir d'una explicació detallada sobre este peculiar mamífer
Mentre interactua amb els dofins, el públic podrà gaudir d'una explicació detallada sobre este peculiar mamífer | Cedida
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:00h
Veure els dofins. Tocar-los. Fer-los saltar. Compartir la mateixa aigua durant una estona. Tot això és possible amb la nova oferta del Delfinari de l’Aquopolis Costa Daurada, a La Pineda. Gràcies a una nova plataforma que el parc ha habilitat per a accedir a la piscina dels dofins, qui ho vulga, podrà gaudir d’una explicació detallada sobre este peculiar mamífer, mentre interactua amb ells, amb l’acompanyament d’un monitor i dins el mateix espai aquàtic.

“És tota una experiència, una oportunitat per a conèixer els dofins més de prop. La gent surt molt contenta perquè és una estona molt especial la que comparteixen amb estos animals tan afectuosos”, expliquen els organitzadors. L’activitat es realitza en grups reduïts i en els idiomes català, castellà i anglès. És apta per a tota persona a partir de 7 anys i, fins als 10 anys, cal anar acompanyats amb un adult.

En uns mesos en què l’aigua és la millor aliada per a fugir de les onades de calor que se succeeixen, el parc compta amb un ventall d’atraccions per a tots els gustos: des de basses d’aigua on simplement refrescar-se, fins a atraccions on l’altura i la rapidesa engeguen l’adrenalina i la porten al màxim.
 

L’Aquopolis Costa Daurada oferix un abonament individual per 72€, amb què es pot entrar de forma il·limitada al parc durant tota la temporada Foto: Cedida


Dintre de les atraccions que qualifiquen com a “moderades”, s’engloben aquelles que, en general, són les més atractives per a grans i menuts. Es tracta d’experiències com la piscina d’ones, que genera la sensació d’estar en la calma d’un mar dolç; o els ‘Ràpids’, un moment per fluir en les aigües braves com les d’un riu, en una aventura que es pot gaudir de forma col·lectiva, inclús en forma de competició.
 
Per anar una mica més enllà, hi ha les atraccions “d’alta emoció”, per aquells que volen accelerar les pulsacions i estimular l’adrenalina. S’aconseguix amb espais com el novedós ‘Surf Waimea’, que brinda l’oportunitat de surfejar en una ona infinita en una activitat que mescla surf, snowboard i longboard. O el ja clàssic ‘balck hole’ que, com el seu nom indica, és un descens completament a cegues.

A banda de tota la oferta d’aventura, l’Aquopolis Costa Daurada oferix al públic una Zona Vip i de Chill Out: un espai de cabanyes, teles blanques, matalassos i estructures de fusta que creen un ambient íntim i tranquil en què relaxar-se entre les emocions de les atraccions. És una àrea especial per a aquells que volen llegir, xerrar o escoltar música, estesos al sol o refugiats d’ell baix els arbres que rodegen la zona.
 

El parc disposa d'una zona 'chill out' per a relaxar-se entre les emocions de les atraccions Foto: Cedida


El parc -situat Passeig Pau Casals, 65, La Pineda (Vila-seca)- obre les portes de maig a octubre. Tot i que el seu públic principal són famílies, també el visiten molts grups de joves i parelles. En temporada alta, poden arribar a entrar fins a 6.000 persones al dia: moltes d’elles procedents de Catalunya i Espanya, en fi de setmana; i majoritàriament anglesos, entre setmana.

Pel que fa el menjar, hi ha una oferta variada de restaurants i bars, de diferents estils. Però, per a aquells que no volen gastar de més o, simplement, volen portar el seu propi menjar, hi ha habilitades zones de pícnic amb gespa on poder fer els àpats.

Ara mateix, les entrades ronden els 30 euros per a adults, i els 21 per a xiquets. A més, el Parc disposa de molt bones ofertes comprant els tiquets anticipats per internet. I, per als més assidus, l’Aquopolis dóna l’opció d’adquirir un abonament individual que té un cost de 72€, amb què es pot entrar de forma il·limitada al parc durant tota la temporada.
 

Dins el parc, hi ha atraccions de diferent intensitat per a totes les edats Foto: Cedida