En marxa campanya informativa per millorar l’accessibilitat dels CAPs a les Terres de l’Ebre

Actualment, mitjançant Internet es pot sol·licitar cita prèvia, anul·lar o consultar visites

Redacció
17 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:42h
El servei de cita prèvia en línia cosa que vol estalviar trucades i desplaçaments innecessaris als CAPs
El servei de cita prèvia en línia cosa que vol estalviar trucades i desplaçaments innecessaris als CAPs | Cedida
La gerència de l’Institut Català de la Salut a les Terres de l’Ebre ha iniciat una nova campanya informativa a millorar l'accessibilitat dels usuaris al sistema sanitari i fer-hi més fluida i àgil la comunicació. “Quan es parla d’accessibilitat, un aspecte molt important a tenir en compte és la incorporació, optimització i aprofitament de tecnologies de la informació com a elements imprescindibles per millorar l’efectivitat i l’eficiència del procés assistencial”, explica la institució en una nota de premsa.

En este sentit, el l’ICS informa de que, actualment, mitjançant Internet es pot sol·licitar cita prèvia, anul·lar o consultar visites, “cosa que estalvia trucades i desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària (CAP)”. “Esta resposta respon a una demanda dels ciutadans, que cada cop estan més informats i tenen més necessitat de ser independents i gestionar la seva pròpia salut”, defensen.

Les visites que es poden programar, anul·lar i consultar són les dels metges de família, pediatres, infermeres i odontòlegs (excepte la línia pediàtrica), salut internacional i vacuna de la grip.