La Nit Solidària i del Circ reunix 900 espectadors a Deltebre

L’esdeveniment, que va tenir lloc el dijous a la nit, va comptar amb cinc actuacions de circ contemporani guiades per Guillem Albà & La Marabunta

La Nit Solidària i del Circ és una iniciativa del Festival Deltebre Dansa
La Nit Solidària i del Circ és una iniciativa del Festival Deltebre Dansa | Cedida
Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 17:29h
Amb la Carpa Deltebre Dansa plena de gom a gom, es va celebrar, la nit del dijous, una nova edició de La Nit Solidària i del Circ, iniciativa del Festival Deltebre Dansa i NOMEN, patrocinador principal del festival. En total, uns 900 espectadors omplien la carpa per gaudir de les cinc actuacions de circ contemporani, guiades pels catalans Guillem Albà & La Marabunta.

La jornada es va iniciar a les 20h amb una gran recollida solidària d’aliments amenitzada per Lluïsa Bertomeu i Amado Cebolla, de Ràdio Delta. Amb la participació de totes aquelles persones que van realitzar la seua aportació, i l’aportació de 1.000kg d’arròs de  NOMEN, es van poder recaptar aliments i productes d’higiene personal que les Càrites Càrites Parroquials de La Cava i de Jesús i Maria i la Creu Roja Deltebre destinaran a les persones que més ho necessiten.

La segona part de la nit, arrancava a les 22h amb Guillem Albà & La Marabunta, encarregats de donar pas a les actuacions de la nit interpretades per Cie L’Indécente amb ‘Drift and spin’; Zirkus Morsa amb ‘OI’, Alexis Akrovatakis amb ‘El Trozo’; Britt Portelli amb ‘Deinde’, i Jose & Dani amb ‘NINGUNAPALABRA’.

Tal i com apunten els organitzadors en una nota de premsa, “el resultat va ser una nit de bogeria i descontrol absolut on els espectacles de circ contemporani no van dixar indiferent a ningú”.