Activen transport per carretera entre Móra la Nova i Reus pel descarrilament d'un tren de mercaderies

No hi ha hagut ferits, però ha calgut evacuar 36 persones d'un tren posterior que ha quedat aturat per la incidència | Els tècnics de Renfe i d'Adif estan treballant en la reparació d'este incident però no hi ha previsió de restabliment del servei

Imatge del descarrilament
Imatge del descarrilament | @pereboschg
ACN
13 de juliol del 2017
Actualitzat el 14 de juliol a les 10:17h

ACTUALITZACIÓ | Divendres 14 de juliol 10.00 hores | La circulació encara està afectada

Renfe ha hagut d'habilitar servei per carretera entre Móra la Nova i Reus a causa d'un descarrilament de tres vagons d'un tren de mercaderies, entre els Guiamets y Marçà. Segons apunten algunes fonts, l'incident, que va tenir lloc este dijous a les 17.55h, es va produir a la sortida d'un túnel. La circulació encara està afectada.

A través d'autobusos, Renfe està cobrint un tram del trajecte de l'R-15 entre la capital del Baix Camp i Móra la Nova. Segons la companyia, els tècnics de Renfe i d'Adif estan treballant en la reparació d'este incident però no hi ha previsió de restabliment del servei. 

En el descarrilament no es va haver de lamentar cap dany personal però conseqüència del succés, el tren que havia sortit de Flix a un quart de sis de la tarda amb destinació a Barcelona va haver d'aturar el trajecte i es van traslladar 36 usuaris que hi viatjaven a la seva destinació amb autobús.

INFO | Dijous 13 de juliol, 19:59 hores | Tall de circulació entre Móra la Nova i Reus

Renfe ha activat un servei alternatiu per carretera entre les estacions de Móra la Nova i Reus de la línia R15, després que, cap a les sis de la tarda d'este dijous, tres vagons d’un tren de mercaderies hagen sortit de la via entre Els Guiamets i Marçà, al Priorat.

Com a conseqüència d'este fet, el tren que havia sortit de Flix a les 17:15h amb destinació a Barcelona, ha hagut d'aturar el trajecte i s'han activat els protocols habituals per portar els 36 usuaris que hi viatjaven a la seua destinació. Renfe i Adif han desplaçat tècnics i maquinària fins al punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material rodant i de reparació dels danys que s’hagen pogut causar a la infraestructura. No hi ha hagut ferits.