Una marató de 12 hores de música, a l’Ebremusik 2017

Acompanyant els quatre grups finalistes del certamen, actuaràn Miqui Puig & ACP, La Fuga i El Mafio, formació guanyadora en la passada edició

Cristina Girón, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa; i Albert Ormazábal, representant d’Acadèmic, l'empresa organitzadora
Cristina Girón, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa; i Albert Ormazábal, representant d’Acadèmic, l'empresa organitzadora | Cedida
Redacció
11 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:25h
El proper 26 d’agost se celebrarà una nova edició del festival Ebremusik a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa. Es tracta d’una jornada de 12 hores de música, en què actuaran els quatre grups finalistes que ha determinat el jurat del certamen musical.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, ha estat qui ha presentat el festival, acompanyada d’Albert Ormazábal, representant d’Acadèmic, l’empresa organitzadora. “En esta edició, hem volgut potenciar els grups de l’àmbit de les Terres de l’Ebre”, ha subratllat Girón.

Així, els quatre grups novells seleccionats són tots provinents de municipis ebrencs. Hyban Draco, un grup de metal d’Alcanar; i tres grups de la Sènia: Reraguarda (ska-reggae), Mascarats (reggae-rock), i Tòtem (rock).

A més, també actuaran els Miqui Puig & ACN -grup present en el marc del programa #sessionsmovistarplus, de Movistar+-, La Fuga i El Mafio, formació guanyadora de l’edició 2016. El guanyador d’esta edició és el grup Animalistic (Ulldecona), que actuarà dins de les Festes de la Cinta com a teloners en algun dels concerts que es programaran.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i de Movistar+. L’entrada és gratuïta.