La Ràpita prepara el segon Food&Fashion, amb més expositors, activitats, i nova web

L'esdeveniment que combina moda, gastronomia i música, tindrà lloc a Sant Carles Marina del 18 al 20 d'agost

Presentació de les novetats de la segona edició del Food&Trucks de la Ràpita.
Presentació de les novetats de la segona edició del Food&Trucks de la Ràpita. | Cedida
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 10:28h
Entre els dies 18 i 20 del proper mes d’agost tindrà lloc a l’esplanada de Sant Carles Marina, a La Ràpita, la segona edició del Food&Fashion, un festival que fa enguany fa un salt endavant amb l’increment d’expositors, noves actuacions musicals i la posada en servei d’una pàgina web (www.foodandfashion.es) que impulsarà el festival com a eina de promoció i informació.

Este esdeveniment, organitzat per Sant Carles Marina i l’empresa Subirana Badia, amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Ràpita, l’Estació Nàutica, la Unió de Comerç Rapitenc i el Col·lectiu de Cuina, entre altres, reuneix gastronomia, moda i música en un mateix espai durant tot un cap de setmana. Les nombroses i variades activitats que es desenvoluparan s’aniran donant a conèixer en les properes setmanes a través de la web que divendres es va presentar a les instal·lacions de la marina.

A manca de tancar les inscripcions, són ja 18 els foodtrucks que hi participaran, i també s’han inscrit a hores d’ara una vintena d’expositors de moda, tant del propi municipi com d’altres localitats com Barcelona, Girona, Arenys de Mar, Premià, Madrid, Canàries i Saragossa. A banda de gastronomia i moda, el Food&Fashion La Ràpita inclourà activitats i espectacles infantils, tallers i un cartell musical que s’anunciarà en les properes setmanes.

Per facilitar les inscripcions i canalitzar els tràmits i sobretot la informació i promoció del festival, l’organització ha posat en marxa un espai web que li donarà visibilitat. “Esta eina ens dóna impuls per donar-nos a conèixer i explicar de forma senzilla en què consisteix el festival, quines són les activitats d’oci tant infantils com per a adults que hem programat i fer més accessible este esdeveniment tant per als expositors com als visitants”, va explicar Anna Garcia de Mateo, membre de l’organització. També s’han creat perfils del festival a les xarxes socials i s’ha obert un canal de Youtube per anar publicant vídeos promocionals i arribar al màxim de públic possible.

“Des de l’Ajuntament volem crear impactes positius en benefici del municipi i de sectors que considerem estratègics com ara la nàutica, la gastronomia o el comerç, i este esdeveniment, que es va desplegar amb un èxit rotund en la primera edició, encaixa en la nostra filosofia de col·laborar en activitats coordinades per diversos organismes i estem segurs que tornarà a agradar els rapitencs i vindran visitants per gaudir també d’esta proposta”, va afirmar l’alcalde, Josep Caparrós. En la mateixa línea, la regidora de Comerç i Turisme, Rosa Anglés, va destacar la “important repercussió” que va tenir la primera edició, l’any passat, i es va mostrar convençuda en què “els comerços i també els restaurants del municipi participaran com ho van fer l’any passat perquè tenen una nova oportuntitat de promoció tant en l’àmbit local com territorial”.