Bon Preu contracta 450 persones per a la temporada d'estiu

La Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són les zones on més s’enfortiran els equips humans

Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:25h
Supermercat al carrer Portal Nou de Terrassa
Supermercat al carrer Portal Nou de Terrassa | Cristobal Castro
El grup Bon Preu preveu una gran temporada d’estiu i per això reforça en 450 llocs de treball la seua plantilla per cobrir les necessitats dels seus establiments, especialment els de costa i de zones turístiques, com la Costa Brava, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. “L’objectiu principal d’aquesta contractació és mantenir la qualitat del servei d'atenció al client”, diu l'empresa en un comunicat. 

La campanya d’estiu durarà fins a mitjans de setembre. A més d’aquesta contractació, Bon Preu requerirà de noves incorporacions amb les obertures dels nous establiments previstos a Reus, Tortosa i Tàrrega a finals d’enguany.

Els candidats que vulguen inscriure’s-hi, tant a la campanya d’estiu com a la de les noves obertures, només han de visitar el web del grup i adjuntar el seu currículum a l’apartat “Treballa amb nosaltres”.

Actualment, Bon Preu ja compta amb més de 6.000 treballadors amb 221 establiments repartits per tot Catalunya: 123 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, tres Iquodrive i 41 benzineres EsclatOil i vuit minimercats.