Bot acull l’IN-FCTA, el primer festival de cinema de la Terra Alta

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 21, 22 i 28 de juliol

Ivan Massagué i Sílvia Pérez Cruz, protagonistes de la pel·lícula 'Cerca de tu casa', de Eduard Cortés
Ivan Massagué i Sílvia Pérez Cruz, protagonistes de la pel·lícula 'Cerca de tu casa', de Eduard Cortés | www.fotogramas.es
Redacció
30 de juny del 2017
Actualitzat a les 14:32h
Els dies 21, 22 i 28 de juliol se celebrarà, a Bot, l’IN-FCTA: el primer festival de cinema de la Terra Alta. En la primera jornada -que tindrà lloc al Cinema del Club Esportiu, a les 22.00h- es presentarà el Concurs de Curtmetratges i es projectaran la pel·lícula ‘Cerca de tu casa’, dirigida per Eduard Cortés i protagonitzada per Ivan Massagué i Sílvia Pérez Cruz; i el curtmetratge 'Lia', de Marta Viña Berbís. La sessió conclourà amb un col·loqui amb l'actor. 

El dissabte 22, Joan Frank Charansonnet presentarà -també al Cinema del Club Esportiu, a la mateixa hora- la seua pel·lícula ‘Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama’. El director comentarà alguns dels aspectes del curt i respondrà les preguntes dels espectadors. Finalment, el divendres 28 a les 22.30h, tindrà lloc la gala de premis del festival i la projecció dels curts participants.

El jurat estarà format pels professionals Edu Soto, Canco Rodríguez, Aina Clotet i Emilio Guitérrez Cava. El premi al Millor Curt s’endurà 300€ i el patrocini del Consell Comarcal de la Terra Alta; i els premis a Millor Actriu, Actor, Guió, Director i Premi del Públic, podran gaudir d’un cap de setmana d’activitats per la Terra Alta entre els mesos de febrer i octubre.

Les obres es poden presentar fins al 17 de juliol, personalment o per correu postal, a l’Ajuntament de Bot, o també per correu electrònic a sorollat.bot.dinamització@gmail.com. Les bases del concurs són consultables a la pàgina de Facebook de ‘Dinamització Cultural: Sorolla’t' i, en paper, als ajuntaments dels dotze pobles terraltins.
 

Cartell del festival in-FCTA