Ascó celebrarà este estiu el seu primer festival de jazz

Avui s'ha presentat el cartell de les actuacions que tindran lloc els dies 21 i 22 de juliol al Casal Municipal

L'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda; i la regidora de Cultura, Montserrat Lerma en presentació del festival
L'alcalde d'Ascó, Josep Maria Buixeda; i la regidora de Cultura, Montserrat Lerma en presentació del festival | Cedida
Redacció
22 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:37h
Ascó celebarà este estiu el seu primer festival de jazz, en el qual actuaran La Vella Dixieland, amb Marian Barahona i Josep Maria Farràs, i els Soul Machine, els propers dies 21 i 22 de juliol. L'alcalde del municipi, Josep Maria Buixeda, i la regidora de Cultura, Montserrat Lema, han presentat este matí el cartell en una roda de premsa.

L’Ascó Jazz Festival oferirà un cicle de dos concerts que tindran lloc al Casal Municipal d'Ascó, a partir de les 21.00h. Des del Consistori es vol oferir “als habitants de la zona, i en definitiva, a tots els amants de la bona música, una proposta cultural i lúdica de primer nivell”, tal i com exposa la nota de premsa difosa.

Així, en esta primera edició hi actuaran dos bandes de jazz en català. La Vella Dixieland obrirà el festival amb una actuació en què estaran acompanyats per la vocalista Marian Barahona i el trompetista Josep Maria Farràs. 

El segon dia, actuaran els Soul Machine, el grup de Falset que va interpretar la cançó de l’estiu de TV3 l’any passat, “Fes-te l’Estiu”. El seu estil es mou entre el soul, funk i rhythm’n’blues.

Les entrades es podran adquirir a través de la pàgina web de Ticketmaster o a l’Oficina de Turisme d’Ascó. L’entrada d’un dia té un cost de 10€ i l’abonament complet, de 15€.