Arrossaires del Delta de l’Ebre rep el premi ACCID a les Bones Pràctiques en Informació Financera

El jurat ha valorat la informació sobre situació i gestió de riscos, actius intangibles, medi ambient i dimensió social de la cooperativa

Els premis van ser entregats pel president de la Generalitat a l’IESE Business School de Barcelona.
Els premis van ser entregats pel president de la Generalitat a l’IESE Business School de Barcelona. | Cedida
Redacció
21 de juny del 2017
Actualitzat el 22 de juny a les 11:06h
La Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre ha rebut el premi de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) a les Bones Pràctiques en Informació Financera. El guardó reconeix la qualitat de la informació i la transparència de la informació, especialment en l’informe anual, de la cooperativa.
 
El jurat de la XIV edició dels Premis ACCID, format per experts de l’àmbit acadèmic i professional comptable,  ha valorat la informació sobre situació i gestió de riscos, actius intangibles (incloent el capital intel·lectual), medi ambient i dimensió social de la Cooperativa d’Arrossaires del Delta de l’Ebre.
 
“Per a la cooperativa, rebre este guardó ha representat la constatació explícita de molts anys de treball en fons i forma, amb una voluntat de transparència en les seues transaccions  administratives, comptables, financeres i en general pel que fa a la totalitat de les seues operacions”, assegura Enric Batlle, director general de la cooperativa.
 
Amb una capacitat de producció anual de més de 45 milions de quilos d’arròs i una gamma de 14 varietats diferents, la Cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre té actualment gairebé 2.000 socis. La cooperativa explota marques com NOMEN, BAYO i Segadors del Delta.

Els premis van ser entregats pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a l’IESE Business School de Barcelona.