Tres empreses productores de marisc, objectiu dels lladres la nit de diumenge

Estan ubicades a La Ràpita, Deltebre i L'Ampolla respectivament | Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar l'autoria dels fets

Sílvia Berbís
21 de juny del 2017
Actualitzat el 22 de juny a les 16:56h
Una de les tres empreses comercialitzadores de marisc que va patir un robatori la nit de diumenge.
Una de les tres empreses comercialitzadores de marisc que va patir un robatori la nit de diumenge.
Tres empreses productores, depuradores i comercialitzadores de marisc del Delta de l’Ebre han estat objectiu dels lladres este cap de setmana passat. Concretament la nit de diumenge, en un lapsus de temps reduït, les tres empreses, ubicades a La Ràpita, Deltebre i L’Ampolla respectivament, van ser objecte de robatori o bé es va quedar en temptativa, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Una de les comercialitzadores de marisc atacades va ser Explotacions Marines Fangar, ubicada al polígon El Rajolar de La Ràpita. En este cas, els lladres van trencar la tanca exterior i van arrencar la reixa d’accés a l'edifici principal per tal de dirigir-se a les oficines, on van reventar la caixa forta per endur-se el seu contingut. “L’alarma va funcionar correctament, va saltar a les 22.01 hores, però quan van arribar els Mossos, només un quart d'hora després aproximadament, ja no quedava ningú dins de les instal·lacions, de manera que estos individus van actuar extremadament ràpid, la qual cosa induix a pensar que estem parlant de lladres molt professionals”, ha explicat a aguaita.cat Joan Alcalà, propietari de l’empresa. “Cal extremar la vigilància i que tothom estiga molt alerta perquè són successos que s’estan repetint”, ha afegit.

La mateixa nit els lladres van entrar a l’empresa Marisc Mediterrani, ubicada al costat de la TV-3454 a Deltebre. En este cas, segons els Mossos, van forçar la porta d’entrada però els propietaris no haurien trobat a faltar res més que menjar precuinat. La tercera depuradora on es va registrar un incident la nit de diumenge a dilluns va ser Cepromar, a L’Ampolla, on es van forçar els accessos, però els lladres no van poder accedir a l’interior de l’establiment, de manera que els fets va quedar en temptativa de robatori amb danys.

Els Mossos han obert una investigació per esbrinar la possible autoria dels fets i localitzar els lladres.