El socialista Enric Roig prendrà el relleu a la presidència del Consell del Baix Ebre el 7 de juliol

El president sortint, el republicà Dani Andreu, assegura que ha superat els objectius que s'havia marcat en els diferents àmbits

L'encara vicepresident del Consell del Baix Ebre, Enric Roig, i el president sortint, Dani Andreu.
L'encara vicepresident del Consell del Baix Ebre, Enric Roig, i el president sortint, Dani Andreu. | ACN
ACN
20 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:02h
L'actual vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, el socialista Enric Roig, assumirà la presidència de l'ens comarcal a partir del pròxim 7 de juliol en compliment del pacte d'alternança subscrit a principis de mandat amb ERC. Després de dos anys al càrrec, l'actual president i alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, presentarà la seua renúncia al càrrec el pròxim 3 de juliol. En una compareixença per detallar esta transició i fer balanç del primer període de mandat, Andreu ha assegurat haver "superat àmpliament els objectius" marcats en "l'impuls de polítiques socials i d'ocupació, promoció econòmica, turisme sostenible i gestió ambiental a la comarca". Entre les mesures concretes, ha recordat la incorporació d'un nou bus de 28 places destinat al transport adaptat; l'assessorament a més de 200 empreses dins del programa Baix Ebre Avant; o la incorporació al món laboral de mig centenar de joves a través del programa Fem Ocupació.

El president sortint també ha citat, com a fites del seu mandat, la instal·lació de la fibra òptica al Viver d'Empreses de Camarles; l'impuls del cicloturisme i ecoturisme; així com l'impuls al projecte de la Via Verda del Carrilet o la reobertura de l'estació d'Aldover.