El RallyRACC Catalunya-Costa Daurada recorrerà la Terra Alta en tres dels seus trams

El recorregut passarà per les poblacions de Caseres, Bot, Vilalba dels Arcs i La Fatarella

RallyRACC Catalunya-Costa Daurada passa per la Terra Alta en més 50 quilòmetres del seu recorregut
RallyRACC Catalunya-Costa Daurada passa per la Terra Alta en més 50 quilòmetres del seu recorregut | Cedida
Redacció
19 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:11h
La nova edició dels RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que tindrà lloc entre el 6 i el 8 d’octubre, torna a passar per les Terres de l’Ebre en tres dels seus trams, centrats a la Terra Alta.
 
Es tracta del tram SS1 Caseres, que s’iniciarà en la mateixa població que li dóna nom i tindrà un recorregut de 12,50 quilòmetres, tot per terra. El recorregut passa també per Arenys de Lledó (Matarranya) i acaba a Bot.
 
El tram que seguix és el SS2: 6,50 quilòmetres (també de terra), amb inici a Bot i fi a pocs metres de Gandesa. I, per últim, el SS3 ‘Terra Alta’ té 38,95 quilòmetres i és un tram mixt (terra i asfalt) que comença a Vilalba dels Arcs i s’acaba a La Fatarella.
 
Este any, el RallyRACC -impulsat per la Diputació de Tarragona i amb epicentre en el triangle de Salou, PortAventura World i la Costa Daurada- recorrerà 1.289,43 quilòmetres de les comarques de Tarragona, distribuïts en 19 trams, cinc dels quals són nous.

El divendres passat es va presentar el rally al Palau de la Diputació de Tarragona, on es van fer públics els detalls d’esta 53è edició. A l'acte de presentació hi van assistir el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet; el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Martí Carnicer; el president del RACC, Josep Mateu; l'alcalde de Salou, Pere Granados; el director General de PortAventura World, Fernando Aldecoa; i el director de l'àrea esportiva del RACC, Aman Barfull.
 
Més de 80 països del món podran veure en directe part del RallyRACC, gràcies a la retransmissió de dos dels seus trams. S’estima que l’assistència podria superar els 159.000 visitants de l’any passat.