Desapareix amb un camió carregat de mobles de la Sénia valorat en 150.000 euros

La procedència i la edat del camioner desaparegut coincideix amb la de l’home trobat ofegat en una platja de la Ràpita, un fet que ha dut de corcoll Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil | La investigació ha constatat que es tracta de persones diferents

Sofia Cabanes
19 de juny del 2017
Actualitzat a la 13:04h
El camió desaparegut és propietat de l'empresa Trans Marcos, de la Sénia.
El camió desaparegut és propietat de l'empresa Trans Marcos, de la Sénia. | TV3
Els Mossos d’Esquadra han localitzat a Terrassa i Sabadell el camió i el carregament desapareguts des de dijous passat i propietat d’una empresa de la Sénia. Un transportista de la població del Montsià va denunciar per apropiació indeguda un camioner que havia contractat el passat dia 5 de juny i que havia de repartir un conjunt de mobles en diferents poblacions de Barcelona i Girona.

Segons ha explicat el gerent de l’empresa senienca a TV3, el camioner va ser vist per últim cop el dia 12 de juny a la nit quan va marxar amb el camió i el remolc carregats. Va arribar a fer un primer repartiment de mobles, però dos dies més tard va trucar a l’empresa per explicar que el remolc tenia problemes amb els frens i que necessitava que li fessen una transferència per  pagar la reparació de l’avaria. L’empresa de la Sènia li va fer la transferència i des d’aleshores ja no han tornat a saber res d’ell. Els Mossos, segons han confirmat a l'aguaita.cat ja han pogut localitzar la part tractora del camió a Terrassa i el carregament a Sabadell, concretament al, Baricentro, però del camioner no se’n sap res. L’empresa, això sí, ha descobert que els va entregar documentació falsa i que a més tenia antecedents.

El cas és que mentre este camioner continua desaparegut, dissabte, com va informar este diari, va ser localitzat a la platja de les Delícies de la Ràpita el cos sense vida d’un home sense signes de violència. Es tracta d’un ciutadà de 39 anys (A.F.F), nascut a Terrassa, però que vivia a La Ràpita des de fa alguns anys. El rocambolesc del cas és que el camioner en parador desconegut també té 39 i és nascut a Terrassa. Un fet, que ha dut de corcoll tant la Guàrdia Civil,-que es va encarregar de la investigació de la mort de l’home trobat a la Ràpita-, com els Mossos d’Esquadra, que han investigat la denuncia de la desaparició del camió de la Sènia.

Després de la confusió incial, tots dos cossos han verificat que es tracta de dos persones diferents i se segueix en la recerca de l’home que va desaparèixer amb el camió de la Sènia.