Amposta destinarà al voltant de 68.000 euros a sis entitats socials

Este any s’han sumat tres entitats més al conveni

Representants de les sis entitats i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs signant el conveni de col·laboració
Representants de les sis entitats i l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs signant el conveni de col·laboració | Cedida
Redacció
15 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:23h
L’Ajuntament d’Amposta ha signat un conveni de col·laboració amb sis entitats socials que treballen al municipi per a contribuir en el desenvolupament de les seues activitats d'enguany. Amb este conveni s’acorda destinar més de 68.000 euros que es repartiran entre les sis entitats. Este any s'han incorporat tres entitats més al conveni, i s'ha augmentat la inversió en un 30%.

Més concretament, la Creu Roja ha rebut una aportació de 27.000€; Càritas Interparroquial d’Amposta, 17.000€; l’Associació Catalana d’afectats de fibromiàlgia (ACAF), 1.600€; l’Associació de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de la comarca del Montsià-APASA i Siloé Rastro Solidario,  8.000€ cadascuna; i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Montsià i Malalties Neurodegeneratives (AFAM), 6.500€.

Els convenis “reafirmen la voluntat de col·laboració de l’Ajuntament per continuar treballant amb estes entitats socials que tanta feina realitzen en l’assessorament i ajuda de les persones més necessitades d’Amposta”, explica el consistori amb una nota de premsa.

Per la seua part, l’alcalde del municipi, Adam Tomàs, ha afirmat que “el nostre principal objectiu és reduir l’atur al mínim perquè cada cop hi haja una necessitat menor d’acudir a este tipus d’entitats”.