Ritmes de blues i cervesa artesana este fi de setmana a Amposta

De divendres a diumenge tindrà lloc una nova edició del Delta Blues Festival a diferents parts del municipi | Dissabte se celebrarà la 2a Fira de Cervesa Artesana, en què es podran tastar unes 50 cerveses diferents

L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; i el regidor de Festes, Ramon Bel, presentant les dos activitats
L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; i el regidor de Festes, Ramon Bel, presentant les dos activitats | Cedida
Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 20:58h
Amposta s’emplenarà de música blues en el marc del Delta Blues Festival, que s’allargarà de divendres a diumenge, coincidint -el dissabte- amb la Fira de Cervesa Artesana. Segons el regidor de Festes i Mitjans de Comunicació, Ramon Bel, les dos activitats “no competeixen entre sí, sinó que es complementen”.

El Delta Blues Festival s’estendrà a diferents espais de la ciutat, amb algunes activitats gratuïtes i d’altres de pagament. El tret de sortida es donarà la nit del divendres a la Plaça de l’Ajuntament on es realitzarà un “txupinazo” des del balcó del mateix Ajuntament. Posteriorment, hi haurà el concert de la Big Mama Montse Band & Sister Marion, i una Blues Marching Band pel carrer Major.

La jornada del dissabte, el Delta Blues Festival es mou cap al Castell, on hi haurà instal·lada la 2a Fira de Cervesa Artesana, amb catorze cerveseres que oferiran una cinquantena de cerveses d’arreu del territori, fonamentalment de Catalunya i València. També hi haurà food-trucks i altres espais habilitats per poder menjar. La festa finalitzarà amb diferents concerts de rock.

Pel que fa el Delta Blues, s’oferiran -també a la zona del Castell- classes obertes per a tots aquells interessats en descobrir el món d’aquest estil. A més a més,  Keith Dunn, Balta Bordoy Quartet i Revolution Recess Band faran estaran en concert a la Lira Ampostina.

Diumenge es conclou el festival amb un dinar degustació a Riumar amenitzat per la Revolution Recess Band, i un altre dinar a la desembocadura del riu Ebre, a bord d'un creuer i al ritme dels Alan Bike & Ma Lonesome.