Protecció Civil activa l'alerta per l'onada de calor

Avui es pot superar el llindar de temperatures extremes per l'època arreu de Catalunya

Redacció
14 de juny del 2017
Actualitzat a les 15:52h
Temperatures rècord
Temperatures rècord | Adrià Costa
Protecció Civil de la Generalitat demana a la ciutadania extremar la precaució en les activitats a l’exterior i seguir els consells de Salut per evitar incidències per les altes temperatures. Este migdia ha activat l’alerta del Pla PROCICAT per l'onada de calor, davant la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) de l’inici d’un episodi de temperatures extremes que es pot allargar-se fins divendres.

A més, seguint el seu protocol intern i d’acord amb este avís, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) ha posat en fase 2 d’alerta el Pla d’actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor sobre la salut (POCS).
 
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, avui hi ha possibilitat de que se supere el llindar de temperatures extremes per esta època de l’any a gairebé tot Catalunya. Demà dijous les comarques del litoral i prelitoral dixaran d'estar afectades per esta situació de temperatures extremes i divendres romandran afectades les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, a més de l'Anoia, Bages i el Priorat.