Riba-roja d’Ebre promou un pla estratègic per generar oportunitats de futur al municipi

El projecte, impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori, va ser exposat en una presentació oberta on hi van acudir una trentena de persones

A la presentació hi han participat una trentena de persones
A la presentació hi han participat una trentena de persones | Cedida
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 16:40h
L’Ajuntament de Riba-roja d’Ebre ha llençat el Pla estratègic Impulsa amb què pretén “generar una dinàmica de treball en xarxa entre empreses, entitats i veïns en general i orientar el futur del poble d’una manera compartida”, segons defensa el consistori en una nota de premsa

Tot i que la dinàmica de treball ja s’havia iniciat, el passat divendres es va fer una presentació oberta del projecte en la qual hi van participar una trentena de persones, moltes de les quals es van mostrar interessades en participar-hi.

L’encarregat de presentar la proposta va ser Xavier Mas, consultor extern de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’ajuntament, qui va mostrar als assistents “els múltiples potencials del municipi, a més de les opcions i la relativa facilitat per generar nous negocis”.

La metodologia que proposa Mas és treballar a partir del que ell anomena “cercles concèntrics de baix a dalt”, és a dir, treballar a partir de grups petits que es van ampliant. També està previst realitzar entrevistes en profunditat amb persones del món socioeconòmic local.

Ara per ara hi ha quatre cercles funcionant: cultura i patrimoni, agricultura, riu i esports, i comunicació i promoció. A més a més, contemplen crear-ne de nous en funció de l’interès de la ciutadania.