Més de 1.500 persones gaudeixen de les activitats de la Festa del Mar de la Ràpita

La novena d'este esdeveniment ha permès apropar al públic en general l’oferta nàutica i aquàtica de la destinació de la mà dels socis i empresaris de l’Estació Nàutica

Algunes de les activitats gratuïdes oferides en la Festa del Mar.
Algunes de les activitats gratuïdes oferides en la Festa del Mar. | Cedida
Redacció
13 de juny del 2017
Actualitzat a les 9:53h
La Ràpita va acollir este passat cap de setmana 10 i 11 de juny la novena Festa del Mar, que ha permès apropar al públic en general l’oferta nàutica i aquàtica de la destinació, de la mà dels socis i empresaris de l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita - Delta de l’Ebre. Així, entre dissabte i diumenge 1.500 persones han pogut gaudir de forma gratuïta de diverses activitats com kitesurf, winsurf, paddelsurf, submarinisme, cable esquí, sortides amb embarcació, visites a les muscleres i degustacions gastronòmiques, a més de tallers artesanals, mercadets, i una fira d’ocasió de material nàutic, entre d’altres.  

Des de l’organització han valorat positivament l’edició d’enguany, tenint en compte que “va començar organitzant-se ara fa nou anys amb una quarantena de participants i enguany la xifra de participants ja ha superat els 1.500”, destacava Jordi López, coordinador de l’Estació nàutica.  Segons López, “l’objectiu d'este esdeveniment és donar a conèixer al públic més proper i de forma gratuïta que al costat de casa tenen un gran parc d’atraccions aquàtic integrat en un medi natural com és la badia dels Alfacs”.
 
La novena Festa del Mar es va concentrar dissabte al port de la Marina Sant Carles, coincidint amb el Marina Day, i es es va traslladar diumenge a la platja de Garbí, on el bon temps del cap de setmana va afavorir l’èxit de públic en les dues jornades. 
 
Segons l’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, la Festa del Mar “és un exemple de la suma d’esforços entre el sector públic i el privat per convertir la Ràpita en un referent turístic des del punt de vista nàutic”. 
 
D’altra banda, la regidora de Turisme Rosa Anglès, ha assegurat que “moltes empreses que formen part de l’Estació Nàutica de la Ràpita han ampliat els seus recursos, amb més equipaments, més embarcacions, i això demostra que l’activitat turística al voltant de la nàutica va creixent i està plenament consolidada entre els mesos de juny i setembre al municipi”.