Dos accidents en poc més d'una hora a l'N-340, a Alcanar​

En la segona col·lisió, que s'ha produït com a conseqüència del primer sinistre, ha resultat una persona ferida de caràcter menys greu

Redacció
08 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:04h
Una ambulància del SEM.
Una ambulància del SEM. | Adrià Costa
AMPLIACIÓ 17.50 hores | Dos accidents en poc més d'una hora a l'N-340, a Alcanar​

No s'ha hagut de lamentar cap ferit en el primer accident que s'ha produït al quilòmetre 1.059 de l'N-340, a l'altura d'Alcanar, segons informen fonts dels Mossos d'Esquadra. En este primer sinistre, que ha tingut lloc a les 13.32 hores, s'han vist implicats dos vehicles. 

De resultes del primer accident, poc després d'una hora, concretament a les 14.51 hores, al punt quilomètric 1.060 de l'N-340 —a pocs metres del primer accident—, s'ha produït un segon sinistre, han confirmat fonts del Servei Català de Trànsit. En este darrer accident, del qual encara es desconeixen les causes, hi ha hagut implicats tres vehicles. Sembla ser que un dels cotxes ha col·lidit amb dos vehicles, resultant un ferit de caràcter menys greu.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat quatre patrulles de Mossos d'Esquadra, una ambulància i diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat.


INFORMACIÓ | Accident amb dos vehicles implicats a l'N-340 a Alcanar

Nou accident a la carretera N-340, al terme municipal d'Alcanar. Segons les primeres informacions facilitades pels Bombers i el Servei Català de Trànsit, són dos els vehicles que s'hi veuen implicats. Haurien topat a l'alçada del quilòmetre 1.059, segons l'avís que s'ha donat a les 13.32 hores, i a conseqüència del xoc, almenys una persona, el conductor d'un dels vehicles, hauria quedat atrapat. Els Bombers l'han pogut excarcerar però de moment no es coneix la gravetat de l'estat de les persones implicades. Han acudit a l'emergència quatre dotacions dels Bombers, a més d'unitats dels Mossos d'Esquadra.