Mor en ser atropellada en un pas de vianants la secretària accidental de l’Ajuntament de Roquetes

El conductor del vehicle, un jove de la població, va declarar que no la va veure perquè l'havia enlluernat el sol

L'atropellament es va produïr a l'avinguda Ports de Caro este dilluns al vespre.
L'atropellament es va produïr a l'avinguda Ports de Caro este dilluns al vespre. | Google Earth
S.B. / ACN
06 de juny del 2017
Actualitzat el 25 de març del 2024 a les 15:10h

La secretària accidental a l’Ajuntament de Roquetes, Mercè Curto, de 60 anys d’edat, ha mort esta nit després de ser traslladada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona ahir al vespre arran de l'atropellament que va patir quan creuava un pas de vianants. Així ho ha confirmat l’alcalde del municipi, Paco Gas, visiblement afectat per les conseqüències del succés, que va tindre lloc cap a les 20.30 hores a la cruïlla entre l’avinguda Ports de Caro, que creua la població, i el carrer Escorial.

Al lloc dels fets va acudir una ambulància medicalitzada que la va traslladar a l'Hospital Verge de la Cinta d'on, posteriorment, va ser derivada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on ha mort. El conductor del cotxe, un jove de la mateixa població amb el carnet de conduir des de feia pocs mesos, va declarar que no va veure la dona perquè l'havia enlluernat el sol. El noi va donat negatiu a la prova d'alcoholèmia a la qual el van sotmetre els agents de la policia local, que s'encarrega de redactar l'atestat.

“Estem molt afectats i apenats pel que ha passat, portavem molts anys de relació i és una mort sobtada que ens ha abatut a tots”, ha afirmat l’alcalde. 

Arxivat a