Campanya de la CUP per reclamar que el futur aparcament de l'HTVC siga gratuït

Distribuirà octavetes i cartells i presentarà mocions als ajuntaments ebrencs on té representació.

L'Hospital disposa actualment d'unes 620 places d'aparcament entre el tancat i els voltants del centre.
L'Hospital disposa actualment d'unes 620 places d'aparcament entre el tancat i els voltants del centre. | Sílvia Berbís
Redacció
05 de juny del 2017
Actualitzat el 06 de juny a les 11:03h
La CUP Ebre ha iniciat una campanya per demanar que les places de la futura ampliació de l'aparcament a l'Hospital Verge de la Cinta siguen públiques i gratuïtes. La formació política defensa que “l'ampliació de places o construcció d'un nou aparcament en cap cas pot ser a canvi de fer pagar als pacients, treballadores i persones que visiten pacients”.

Sosté que ha de ser el Departament de Territori i sostenibilitat i no CATSALUT ni el departament de Salut qui financie les obres, ja que -diu- a Catalunya la sanitat està infrafinançada: “Som la quarta comunitat de l'Estat amb menys inversión”, exposa.

La campanya consistirà en la divulgació d'octavetes i cartells per sensibilitzar la població. També s'entraran mocions als ajuntaments on hi té representació: Tortosa, Deltebre, Alcanar i Ulldecona. En este sentit, insta els altres partits a que “facen seua esta moció i la presenten als ajuntaments i consells comarcals".

L'Hospital dóna servei a unes 191.000 persones, amb una mitjana de 1.500 que en fan ús diàriament, entre treballadors, pacients i visitants. Ara per ara, es disposa de 120 places d'aparcament al tancat, a més a més de les 500 que hi ha al voltant del centre, “algunes en condicions lamentables”, subratlla la CUP Ebre.