Guardó internacional per al Kensho Sake elaborat des de l'Ampolla amb arròs del Delta

El segell atorga la qualificació de «notable» al producte

Redacció
01 de juny del 2017
Actualitzat a les 18:48h
Les dos varietats de sake que  s'elaboren a l'Ampolla.
Les dos varietats de sake que s'elaboren a l'Ampolla. | Cedida
El sake d'autor Tokubetsu Junmai de l'empresa Kensho Sake de l'Ampolla ha rebut la qualificació d'una estrella —de qualitat notable—, per part del premi ITQI Superior TasteAward 2017. Este guardó internacional es concedix cada any a Brussel·les i participen en la classificació 120 xefs i sommeliers internacionals independents, de reconeguda trajectòria professional.

Humbert Conti, CEO de Kensho Sake, ha considerat este premi com "un gran pas a la breu història de Kensho", fundada el 2015. És un reconeixement que "obrirà les portes a més exportacions, on garantir la qualitat amb un segell internacional és imprescindible", ha explicat. A més, el reconeixement reafirma en la decisió "arriscada" d'elaborar sake amb arròs del Delta de l'Ebre, per obtenir una beguda amb "personalitat pròpia, més mediterrani, i de qualitat", afegix.
 
Meritxell Jardí, cofundadora de l'empresa, ha comentat que "estan molt emocionats amb este reconeixement internacional, ja que després de tant d'esforç, això significa que estan treballant en la bona línia i que a més tenen un producte a l'alçada dels paladars experts".