Deltebre Dansa 2017 vendrà les entrades dels espectacles a 5 euros

A partir del dilluns 5 de juny, a les 9 h, es podran comprar les entrades de tots els espectacles de la 13a edició

'Zero' de Humanhood, serà un dels espectacles que es podrà veure enguany al Deltebre Dansa.
'Zero' de Humanhood, serà un dels espectacles que es podrà veure enguany al Deltebre Dansa. | Cedida
Redacció
31 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:14h
A poc més d'un mes perquè comence la 13a edició del Festival Deltebre Dansa, l'organització ha anunciat este dimecres que el pròxim dilluns 5 de juny, a les 9 h, s'habilitarà la venda d'entrades en línia per a tots els espectacles programats. Per primer cop, però l'accès als espectacles no serà gratuït, sinó que es farà pagar un preu de 5 euros per persona i nit. L'entrada serà vàlida per a tots els espectacles que es representen durant la mateixa nit i al mateix espai.
 
Les entrades es podran comprar per Internet a la pàgina web www.deltebredansa.cat i al portal www.ticketea.com, on es demanarà un registre ràpid al sistema. L'enllaç per poder començar a comprar s'habilitarà el mateix dia de l'espectacle. De la mateixa manera, i com ja s'ha fet els darrers anys, el mateix dia de cada espectacle es posaran a la venda les últimes entrades disponibles per a aquella mateixa nit. Estes es podran adquirir, fins que s'esgotin, a partir de les 19 h a la taquilla situada al costat de la Carpa Deltebre Dansa.
 
Les entrades no estaran numerades i s'hauran de presentar impreses, o amb el codi QR que facilita Ticketea, per tal de validar-les digitalment i per ordre de cua.