Detingut després d’un robatori a Deltebre un presumpte delinqüent buscat internacionalment

Les autoritats de Luxemburg l'investiguen pels delictes de pertinença a grup criminal, dos robatoris amb força en una joieria i una temptativa d'homicidi

Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos.
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos. | Josep M. Montaner
Redacció
28 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:20h
Els Mossos d'Esquadra de Tortosa van detindre dilluns passat un home de 41 anys i de nacionalitat sèrbia que tenia una ordre internacional de detenció per diversos delictes comesos a Luxemburg. El dia anterior, agents de la Policia Local de Deltebre van rebre l'alerta d'un robatori a l'interior d'un vehicle a la urbanització Riumar. Els agents van poder interceptar el vehicle en el qual viatjaven els presumptes lladres i els van detindre. Arran d'això, els mossos van realitzar verificacions sobre la identitat dels detinguts i van veure com un dels homes estava buscat internacionalment des de 2014. Per dificultar la seua identificació, utilitzava una documentació falsa amb una altra identitat.

Les autoritats de Luxemburg l'investiguen pels delictes de pertinença a grup criminal, dos robatoris amb força en una joieria i una temptativa d'homicidi. Per tots estos fets podria ser condemnat a 15 anys de presó.