Esforç, superació i futbol, un any més, la recepta de l'Associació Jordi Pitarque

En les Jornades de Formació per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament han participat uns 95 alumnes dels quatre centres d'educació especial ebrencs

Moment de les Jornades de Formació per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de l'any passat.
Moment de les Jornades de Formació per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament de l'any passat. | Cedida
Redacció
26 de maig del 2017
Actualitzat el 27 de maig a les 19:46h
L'Associació Esportiva Jordi Pitarque Ceprià (AEJPC) ha organitzat este divendres les II Jornades de Formació per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament. La sessió s'ha desenvolupat al camp de futbol de l'Ampolla de les 10 a les 16 hores i hi han participat uns 95 alumnes procedents del CEE Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre, del CEE l'Àngel (APASA) d'Amposta, del CEE Sant Jordi de Jesús, i del CEE Verge de la Cinta de Tortosa.

La jornada ha estat estructurada en dos parts. En la primera, de caire més teòric, s'han treballat conceptes tècnics del futbol, i en la segona, s'ha realitzat un torneig entre tots els participants per posar en pràctica els coneixements treballats, segons han explicat fonts de l'Associació.

Esta iniciativa sorgix de la voluntat de l'AEJPC de fomentar la pràctica de l'esport i els valors que caracteritzaven a Jordi: humilitat, respecte, esportivitat, esforç, dedicació, constància, treball en equip, companyonia, superació, inclusió i empatia.
 

Sessió teòrica de les jornades de l'any passat. Foto: Cedida