Dos ferits de gravetat pel xoc frontal entre un turisme i un camió a l’N-340 a la Ràpita

Hi ha un ferit crític i un greu, tots dos traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

El tràiler accidentat ha quedat atrapat entre oliveres en una finca.
El tràiler accidentat ha quedat atrapat entre oliveres en una finca. | Sílvia Berbís
Sofia Cabanes
26 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:49h
Nit complicada a l’N-340, a la Ràpita. Una persona ha resultat ferida crítica i una altra ferida greu per la col·lisió frontal entre un camió i un turisme en el qual s’ha vist implicat un segon turisme durant esta passada nit.

Dues persones van quedar atrapades, una al camió i una altra al turisme i han hagut de ser alliberades pels Bombers de la Generalitat. Posteriorment, els dos ferits han sigut traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’accident ha succeït al punt quilomètric 1073,6 en sentit Tarragona. L’avís del sinistre s’ha rebut quan passava un minut de la mitjanit. Com a conseqüència de l’accident, en un primer moment s’ha hagut de tallar la carretera en els dos sentits de la marxa. La situació ha quedat completament normalitzada a les 3:28 de la matinada. Mentrestant, s'han fet  desviaments a l’antiga N-340.

Al lloc de l’accident hi ha intervingut 4 patrulles de Mossos, 7 dotacions de Bombers i 3 del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 
 

Així ha quedat el cotxe accidentat esta nit a la Ràpita. Foto: Cedida