El nou cap dels Mossos a l’Ebre fixa la lluita contra els robatoris en domicilis entre les seues prioritats

Avui s’ha celebrat a la comissaria de Tortosa l’acte de relleu de comandaments al capdavant de la regió pxolicial Terres de l’Ebre

Avui s'ha fet el relleu de comandaments al capdavant de la regió policial de les Terres de l'Ebre.
Avui s'ha fet el relleu de comandaments al capdavant de la regió policial de les Terres de l'Ebre. | Mossos d'Esquadra
Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:50h
La lluita contra la delinqüència en el món rural i contra els robatoris en domicilis són dos de les prioritats que ha marcat avui l’intendent Josep Maria Estela, el qual es fa càrrec de la regió policial Terres de l’Ebre com a màxim comandament policial del cos de Mossos d’Esquadra. El nou cap dels Mossos substituïx el comissari Rafel Comes, que s’incorpora al càrrec de cap de la Comissaria General d’Investigació Criminal.

A l’acte de presa de possessió que ha tingut avui hi han assistit el director general de la Policia, Albert Batlle; el major del Cos de Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i el director dels serveis territorials d’Interior, Joan Juan, entre altres comandaments de les comissaries de la demarcació. 
 
El comissari Rafel Comes en el seu comiat ha volgut destacar “la qualitat humana i l'honestedat dels membres del cos que treballen en estes terres”. D'altra banda, el major Josep Lluís Trapero ha volgut destacar la importància de tindre uns comandaments preparats i capaços de prendre decisions complexes, i també ha volgut posar de relleu que “la policia ha de tindre cada cop més l’objectiu de millorar la vida de les persones”.

Per concloure l’acte, el director general de la Policia ha agraït la faena del comissari Rafel Comes i ha posat en valor la gran preparació de l’intendent Josep Maria Estela per assumir esta nova responsabilitat.