Els tortosins aporten en dos dies 29.600 kg de menjar per al Banc d'Aliments

Aniran destinats a 3.000 persones necessitades de Tortosa

Alguns dels aliments recollits durant esta última campanya a Tortosa.
Alguns dels aliments recollits durant esta última campanya a Tortosa. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2017
Actualitzat a les 22:36h
Els ciutadans de Tortosa ha tornat a demostrar un cop més la seua solidaritat i durant els dies 12 i 13 de maig han aportat 29.663 quilos de menjar en resposta a la demanda del Banc dels Aliments per tal de combatre la fam a la ciutat.

El coordinador del Banc dels Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray ha destacat que els resultats aconseguits compensen tota la feinada que representa organitzar esta jornada solidària: “Gràcies als voluntaris que han estat als supermercats, a tots els ciutadans que han fet la seua aportació que ha fet arribar als gairebé 30.000 quilos”. Ologaray també ha agraït la tasca dels mitjans de comunicació, que han ajudat a fer difusió de l’esdeveniment.
El portaveu del Banc dels Aliments ha explicat que a través de Càritas i Creu Roja, el Banc dels Aliments farà arribar els 29.663 quilos, a les 3.000 persones necessitades de Tortosa: “Malgrat que ara hem recollit 29.663 quilos, estos només són el 3,5% del que reparteix el Banc dels Aliments ebrenc anualment”, ha afegit.

Ologaray també ha destacat que s’aproxima l’estiu i que en estos dies de vacances tornarà a ser necessària la participació ciutadana: “Ara que s’aproxima l’estiu voldria recordar un dels nostres eslògans, La fam no fa vacances, per això realitzarem noves accions solidàries que en breu anunciarem i us tornarem a demanar la vostra col·laboració”, ha conclòs.