Tortosa dóna el tret de sortida a la recollida d'aliments d'este cap setmana

Més de 650 voluntaris repartits als supermercats i al Mercat de Tortosa participen en la recollida

Redacció
12 de maig del 2017
Actualitzat a les 17:50h
Moment de l'acte d'inici de la recollida d'aliments que es realitza este cap de setmana a Tortosa.
Moment de l'acte d'inici de la recollida d'aliments que es realitza este cap de setmana a Tortosa. | Cedida
El Mercat de Tortosa ha acollit este divendres l'acte d'inici de la recollida d'aliments que es farà avui i demà dissabte a tots els supermercats de la ciutat. El coordinador del Banc dels Aliments de les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray, acompanyat de l'alcalde, Ferran Bel, de la directors dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies, Rosanna Fatsini, i el president dels venedors del Mercat, Julián Montero, han fet una crida a la solidaritat de la ciutadania per participar en esta nova campanya solidària.

Ologaray ha expressat la seua satisfacció per la resposta de la població, amb més de 650 voluntaris repartits en torns pels diferents supermercats. "Vull agrair a tots els voluntaris per dedicar el seu temps a una causa tan noble. Ara és el moment de demostrar com de solidària pot ser Tortosa. Des d'un pot de cigrons a un carro d'aliments, tot és necessari i tot servirà per ajudar la gent que passar per dificultats."

Els aliments més necessaris són llet, oli, llegum cuit i conserves de verdura i peix, segons ha informat el consistori tortosí en un comunicat.