El Centre de Formació Ocupacional de Tortosa forma més de 700 persones i genera 21 noves empreses

Este centre té com a objectiu afavorir el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat

El CFO és centre col·laborador del SOC, agència de col·locació i centre col·laborador ACTIC.
El CFO és centre col·laborador del SOC, agència de col·locació i centre col·laborador ACTIC. | Europa Press
Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 19:33h
El Centre de Formació Ocupacional (CFO) de l'Ajuntament de Tortosa ha format 740 persones durant 2016 i ha possibilitat la inserció de 238 al mercat laboral. En el marc dels diferents programes que gestiona, s'han creat 21 noves empreses, s'han tramitat 121 ofertes laborals i se n'han cobert 95, segons ha informat el consistori tortosí en un comunicat. El regidor de Promoció de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, ha destacat el treball del CFO com a "eina formativa i de creació d'ocupació entre la població aturada, així com la feina d'intermediació duta a terme entre treballadors i empreses".

El CFO de Tortosa té com a objectiu afavorir el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat a través de la formació, l'orientació i l'acreditació de l'alumnat (treballadors) d'acord amb la normativa vigent. Es tracta, ha explicat el regidor de Promoció, que "els participants en els diferents programes assolisquen les competències, coneixements, habilitats, actituds i capacitats per facilitar el seu desenvolupament i millorar la seu ocupabilitat".

El CFO és centre col·laborador del SOC, agència de col·locació i centre col·laborador ACTIC. Entre la vintena de programes desenvolupats durant 2016 destaca la Casa d'oficis d'auxiliar en jardineria; Fem ocupació per a joves; Programa integral (per la igualtat d'oportunitats en joves en situació d'exclusió social); contractació en pràctiques de joves en garantia juvenil; inserció laboral per a col·lectius amb dificultats especials; formació professional per a l'ocupació; i el programa de simulació d'empreses SEFED.