Intercepten un vehicle carregat d'haixix després de donar-se a la fuga des de l'Aldea

El conductor va abandonar el cotxe a l'altura de Cambrils i va marxar a peu | El vehicle havia estat llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles

Els fardells de droga interceptats per la Guàrdia Civil.
Els fardells de droga interceptats per la Guàrdia Civil. | Cedida
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:53h
La Guàrdia Civil va interceptar un vehicle que s'havia donat a la fuga quan s'aproximava a l'àrea de servei Baix Ebre, al terme municipal de l'Aldea, i que portava en el seu interior més de 200 quilos d'haixix, segons han informat els agents en un comunicat.

Els fets van passar el diumenge passat a la tarda, quan els guàrdies civils de la Patrulla Fiscal de l'Ametlla de Mar, que es trobaven a l'àrea de servei realitzant un dispositiu fiscal, van procedir a controlar un turisme que va resultar sospitós per les maniobres que realitzava després d'adonar-se de la presència dels agents. En aquell moment va accelerar i es va donar a la fuga.

Davant d'este fet, es va establir un operatiu policial per intentar interceptar el vehicle fugat que seguia circulant per l'AP-7 direcció Tarragona, en arribar a l'altura de la localitat de Cambrils, el conductor va abandonar el vehicle i es va donar a la fuga a peu. Quan les patrulles van arribar al cotxe, els agents van localitzar set fardells d'haixix, amb un pes de 32 quilos cada un d'ells, 37 bosses de marihuana d'un quilo i una bossa que contenia 500 grams de pol·len d'haixix.

Esta manera emprada pels narcotraficants per traslladar la droga es coneix com Go fast, que consistix a carregar droga en un punt, per a continuació, mitjançant l'ús d'un vehicle d'alta cilindrada, transportar-la fins a la seua destinació a gran velocitat per vies ràpides.

Arran d'esta intervenció, la Guàrdia Civil manté oberta una investigació per a l'esclariment dels fets, havent comprovat que el cotxe havia estat llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles que havien estat sostretes.