Aturen l'accelerador vertical de Ferrari Land per la presència d'un dron

El director de seguretat del parc va alertar els Mossos d'Esquadra | El propietari va ser identificat i multat per la policia catalana

Aturen el Red Force per la presència d'un dron
Aturen el Red Force per la presència d'un dron | Adrià Costa
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:06h
El Red Force, la joia de la corona de Ferrari Land, va va haver de ser aturada a causa d'un dron. Segons explica La Vanguardia, el director de seguretat del parc va alertar als Mossos d'Esquadra que algú estava pilotant un dron a dins de les instal·lacions del parc temàtic dedicat al Cavallino Rampante. Davant esta situació, la policia catalana va aconseguir detectar al pilot de l'aparell, el va identificar i el va multar, ja que desconeixia la normativa.  

Segons el mateix diari, el propietari era un visitant del parc que volia obtenir unes imatges des d'unes perspectives impossibles. Ests fets van passar dos dies després de la inauguració de Ferrari Land.

Els Mossos d'Esquadra estan a l'alerta de la presència de drons, ja que el seu ús inadequat pot comportar un perill real per a les persones i alhora també perquè Catalunya es troba en el nivell 4 d'alerta terrorista.

El cas de Ferrari Land no seria l'únic, ja que és una pràctica que cada dia té més seguidors.