El rapitenc Albert Montañés s'acomiada del tennis professional

S'ha mantingut entre els 100 primers del rànquing de l’ATP durant 13 temporades i va arribar assolir el número 22 de la èlit mundial del tennis

Redacció
27 d'abril del 2017
Actualitzat a les 12:26h
Albert Montañés encaixant amb Feliciano López en finalitzar el seu últim partit.
Albert Montañés encaixant amb Feliciano López en finalitzar el seu últim partit.
El rapitenc Albert Montañés va viure este dimecres els seus últims minuts com a tenista professional al Barcelona Open Banc Sabadell-65º - Trofeu Comte de Godó. Tot i que tenia pensat retirar-se a final de temporada, Montañés no ha volgut deixar escapar l’oportunitat de disputar este torneig a casa per acomiadar-se amb els seus.

El rapitenc va disputar el seu últim partit com a professional contra Feliciano López. En acabar el partit, que va acabar amb un doble 6-2 a favor de Feliciano, el públic del Godó va retre un emotiu homenatge a Montañés, amb una llarga ovació. Un cop finalitzat el partit, la parella i la filla del tenista van entrar a la pista, juntament amb director del Real Club de Tennis de Barcelona, Albert Agustí; el director del torneig barceloní, Albert Costa; i el president de l'ATP, Chris Kermode, que van lliurar-li un obsequi com a reconeixement a la seua carrera.

Montañés va debutar al circuit professional del tennis l’any 1999. Durant 18 anys en el circuit professional del tennis, el rapitenc ha aconseguit importants fites, sis títols individuals en tornejos de l'ATP (Amersfoort, Estoril en dues ocasions, Bucarest, Stuttgart i Niça) i dues de dobles (a Doha amb Guillermo Garcia López i a Casablanca amb Santiago Ventura).

S’ha mantingut entre els 100 primers del rànquing de l’ATP durant 13 temporades i va arribar assolir el número 22 de la èlit mundial del tennis.

El rapitenc, que ara té 36 anys, té previst traslladar-se a la Ràpita al setembre per impulsar, juntament amb el seu germà Jhonny, un projecte de formació esportiva.