Canvi radical de temps: arriba la pluja

Els núvols aniran guanyant terreny i a la tarda les precipitacions escombraran el país, d'oest a est | La cota de neu dimecres se situarà tan sols als 1.000 metres

Canvi de temps a la vista
Canvi de temps a la vista | Josep Maria Costa
Redacció
25 d'abril del 2017
Actualitzat a les 9:23h

Canvi de temps a la vista. Foto: Josep Maria Costa


Canvi radical de temps a la vista. Este dimarts, després de dies d'ambient esplèndid, tornaran les precipitacions, localment intenses. A mesura que avance el matí els núvols aniran guanyant terreny. Les màximes, això sí, encara seran força altes i se situaran arreu entre els 19 i els 24 ºC.

Les pluges es generalitzaran a la tarda. Ho faran escombrant el país d'oest a est. A més, localment, ho podran fer acompanyades de tempestes i calamarsa. En este sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de pluja a les comarques de la meitat nord del país. La cota de neu, per la seva banda, començarà a 2.500 metres però al final de la jornada se situarà a l'entorn dels 1.500.

Les temperatures, per la seua banda, tocaran fons la nit de dijous a divendres amb possibles glaçades a l'interior. De cara al cap de setmana s'espera una progressiva recuperació dels termòmetres i una clara estabilització del temps.