Mor un noi de 21 anys en xocar contra un camió a Rasquera

Es tracta d'un jove esportista de Rasquera, actualment porter del CE Arnes | El conductor del camió ha resultat il·lès

Així ha quedat el cotxe sinistrat a Rasquera.
Així ha quedat el cotxe sinistrat a Rasquera. | ACN / A. Ferràs
Redacció
24 d'abril del 2017
Actualitzat el 25 d'abril a les 9:15h
ACTUALITZACIÓ, dilluns 24 d'abril 23 hores | Dol al futbol ebrenc

La víctima mortal de l'accident que s'ha produït este dilluns a la tarda a la carretera TV-3022, al terme de Rasquera, és un jove de 21 anys, J. G. S, veí de Rasquera i porter del CE Arnes, segons ha transcendit. 

El cotxe del noi ha xocat amb un camió. Pel que sembla el jove tornava d'Amposta, on estudiava, per dirigir-se a Móra d'Ebre, on entrenava els porters del Futbol Base de l'Olimpic de Móra d'Ebre.

El sinistre s'ha produït al quilòmetre 12,9 de la carretera. El conductor del camió n'ha resultat il·lès.

INFORMACIÓ, dilluns 24 d'abril 19:30 hores | Accident mortal a Rasquera

Este dilluns a la tarda s’ha produït un accident mortal a la carretera TV-3022, al terme municipal de Rasquera. El sinistre ha succeït al punt quilomètric 12.9, i a les 17.43 hores s’ha donat l’avís. Ha estat un xoc entre un turisme i un camió, segons ha informat el Servei Català de Trànsit i a conseqüència de l’accident, el conductor el turisme ha mort, mentre que el conductor del camió ha resultat il·lès.

Han intervingut tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. La via ha quedat tallada al trànsit i a les 19.25 hores ha estat reoberta al trànsit.