Els llibres més venuts a les Terres de l'Ebre per Sant Jordi

La xertolina Francesca Aliern, amb 'Negre Estalzí, se situa un any més al capdamunt del rànquing

Parada de roses.
Parada de roses. | Joaquim Albalate
ACN
24 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:24h
La xertolina Francesca Aliern, ha estat, un any més, una de les autores de més èxit per Sant Jordi a les Terres de l'Ebre. La seua darrera novel·la, 'Negre Estalzí', ha estat una de les més venudes este diumenge. 

Segons Rosa Cubeles, de la llibreria La 2 de Viladrich de Tortosa, també han destacat el roquetenc Ramon Miravall amb 'Tortosa 1936-1939' i la tortosina Montserrat Boldú amb la proposta infantil 'El gripau Estanislau'.

Altres publicacions destacades d'autors ebrencs han estat 'Sense Cadàver', de la periodista Fàtima Llambrich; 'La vida darrere de l'aparador', de Jesús Maria Tibau; 'Li deien Lola', de Pilar Romera, i el recull fotogràfic 'Terres de l'Ebre i Matarranya', de Vicent Pellicer.

Pel que fa a les novetats d'autors de fora del territori, Xavier Bosch, Pilar Rahola, Rafel Nadal, Jaume Cabré i Sílvia Soler se situen entre els més venuts en llengua catalana a les Terres de l'Ebre, mentre que Fernando Aramburu, Javier Cercas i Carlos Ruiz Zafón encapçalen el rànquing de vendes en llengua castellana.

En termes generals, el títol més venut a la demarcació ha estat, com a tot Catalunya, 'Nosaltres dos', de Xavier Bosch; seguit dels relats d'Òscar Andreu amb 'Com es bull una granota' i la novel·la de Rafel Nadal 'La senyora Stendhal'. En castellà, els que han tingut més sortida a Tarragona han estat 'Tierra de Campos', de David Trueba; 'Todo esto te daré', de Dolores Redondo i 'El laberinto de los espíritus', de Carlos Ruiz Zafón.